Menu

Implantater

Et tannimplantat er en kunstig tannrot.

Det består av tre deler:

Mer informasjon om implantatene KLIKK HER

Kontakt oss!

Jeg hjelper deg gjerne med å planlegge reisen din trin for trin, fra starten til du er ferdig behandlet.
Ta gjerne kontakt!

Norsk kontakt: 981 22 181

Fordelene ved et implantat:

 • den mest stabile løsningen
 • vevsvennlig, det er ingen allergiske reaksjoner overfor materialet
 • evig garanti på produktet
 • HELFO dekker utgiftene til implantatbehandling

“ ... Jeg syns lokalet er veldig fint. Det virker rent, ryddig og godt holdt. Alle ansatte var veldig hyggelige og jeg ble tatt godt imot og vare på. Tannlegen var veldig hyggelig og hele tiden opptatt av mitt beste. Arbeidet utført er jeg kjempefornøyd med! At kontakt personen snakker norsk gjør det jo mye lettere og betryggende for oss nordmenn. Så alt i alt er jeg veldig fornøyd med hele turen jeg hadde til Jildent Klinikk :)...” (Andreas Hasvold, Lillehammer)

Mer informasjon om implantatene

Vi anbefaler implantatene med 12 års erfaring til:

 • de, som mangler en tann. De har mulighet for å få den tapte tannen erstattet med et implantat uten at friske nabotenner brukes som støttepiller.
 • de, som mangler en tann, typisk i fortennenes område. I dette tilfellet er et implantat den mest presise og peneste løsningen.
 • de, som mangler flere tenner og kjevekirurgen har slått fast at kjeven har konsistens og korrekt høyde, så er det mulighet for følgende løsninger avhengig av antallet av de manglende tenner:
  • Hvis pasienten mangler mange tenner, så er det mulighet for å sette inn 5-6 implantater og lage en fast bro i porselen.
  • Hvis pasienten har et par tenner igjen som kan bevares, kan implantater også settes inn som tillegg til egne tenner, og dermed kan broarbeidet utføres.
 • de, som overhodet ikke har tenner igjen i munnen. I dette tilfellet er implantater med klikkproteser også en mulighet. Det brukes hvis kjeven er brutt ned visse steder, men tilstrekkelig sterk andre steder.

 

Er kjeven klar til innsetting av implantatene?

Den korrekte løsningen kan først gis bare etter at kirurgen eller implantatologen har undersøkt pasientens kjevestatus, og har tatt et røntgenbilde eller eventuelt en ytterligere 3D skanning. Hvis det viser seg at kjeven er ødelagt, kan den i noen tilfeller gjenoppbygd med kunstig eller naturlig kjeveben. Les mer om dette i gjenoppbyggingen av kjevebenet.


Verd å vite før inngrepet

Innsetting av et tannimplantat foregår under lokalbedøvelse. Det finnes derfor visse forholdsregler som må overholdes. Informasjon om disse deles ut på klinikken. I tillegg bør pasienten ta antibiotika (viktig å gi opplysning om du har allergi), liksom før avreise, skal det opplyses om man tar medisin for benskjørhet eller blodfortynnende.
I Norge er det mulig med refusjon som dekkes fra Helfo. Vår norsktalende konsulent kan hjelpe deg med planleggingen av det hele budsjettet.

 

 

Hvilke typer av implantater jobber vi med på vår klinikk?

På vår klinikk bruker vi flere forskjellige typer implantater avhengig av formålet:

 • SIC implantater
 • AlphaBio implantater
 • NobelBiocare implantater

 

 

For å se våre priser klikk her

 

Garanti (klikk her)

Vi gir 10 års garanti på implantatoperasjonen.

 

 

 

missing variable: remarketing