Menu

Jildent Tannklinikk

 

Har du hørt om en klinikk hvor alle er godt mottatt og forlater med et smil?

 

Vi er en slik tannklinikk. Siden vi ble etablert i 1992, har vårt hovedmål vært at enhver pasient blir individuelt behandlet i en familiær atmosfære, utstyrt med den mest moderne teknologien.

Smilet av de 8000 fornøyde pasientene vi har fått de siste 12 årene, er en garanti for deg at vi finner den beste løsningen på ditt problem.

 

Flere hundre smil hvert år!
 

Kontakt oss!

Jeg hjelper deg gjerne med å planlegge reisen din trin for trin, fra starten til du er ferdig behandlet.
Ta gjerne kontakt!

Norsk kontakt: 981 22 181

“ ... Jeg er veldig godt fornøyd med behandlingen jeg fikk hos Jildent Klinikk. Jeg følte at jeg ble tatt godt hånd om, jeg fikk god informasjon under hele prosessen fra jeg først tok kontakt til behandlingen var gjennomført. Jeg var svært godt fornøyd med å møte deg som norsktalende, og jeg syntes det var behagelig at alt ble arrangert for oss. Jeg vil ikke nøle med å anbefale Jilldent til mine bekjente!...” (Tove Lillehammer)

Vi var pionerer innen dental turisme da vi etablerte vår klinikk.

I begynnelsen fokuserte klinikken på franske og britiske pasienter og etter at tannturismen er blitt utbredt, har mediene M6, Capital, France3, TV5 Europe, LMC, Le Figaro og Terra Économica besøkt klinikken vår flere ganger.

 

De har rost vår engasjement , våre profesjonelle tannleger, klinikkens utstyr av høy kvalitet som også tilsvarer de vest europeiske forventningene. De har også nevnt vår beroligende og familiære atmosfære som de har opplevd hos oss.

 

Takket være, mediedekningen har vi gitt tilbake 800 nytt smil hvert år til våre pasienter. Nå har vi også åpnet døren for norske og danskepasientene. Kan skandinaver også få det å vite at tannbehandling kan være en behagelig opplevelse.

 

Hvorfor er det verdt å velge oss?

Topp kvalitet, profesjonelle tannleger

  • Klinikken jobber med flere tannleger i samme praksis og er mer fleksibel i forhold til pasientenes behov.
  • Vårt personale deltar hvert år i mange internasjonale tannlege kongresser, kurs og møter for å videreutvikle sine kvalifikasjoner.
  • Vårt norsk-, dansk-, fransk-, og engelsktalende team sikrer problemfri kommunikasjon.
  • Pasienten får oppmerksomhet også utenfor tannlegestolen og vi er behjelpelige med å arrangere sightseeinger eller andre utflukter.

 

 

missing variable: remarketing