Menu

KONTAKT

JEG ER DIN KONTAKTPERSON I NORGE.

Kontakt: Dezsö Pintyi

98 12 21 81

 

Email: kontakt.norge@jildent.no

 

Voldgata 5, 2000 Lillestrøm

Mitt navn er Dezsö Pintyi og kom til Norge i 1989. Etter at jeg tok med meg familiearven innen naturterapi og helsetradisjon har jeg videreutdannet meg i Norge og er registrert i utøverregisteret i Brønnøysund. Jeg har egen klinikk i Lillestrøm rett utenfor Oslo hvor jeg tilbyr helserelaterte terapiformer som medisinsk massasje, termoterapi, laserakupunktur, samt lock-foot-, whiplash- og PEK-behandlinger.

 

Jeg har lenge hjulpet nordmenn som ønsker å besøke Ungarn med råd og veiledning. Med de erfaringene jeg har samlet i løpet av årene, vil jeg nå gjerne hjelpe deg som ønsker å kombinere ferie med tannbehandling i Budapest.

 

Jeg har god erfaring med Jildent Tannklinikk, som tar imot pasientene sine med stor omsorg. Jeg kan være behjelpelig med tips og råd i planleggingsfasen, finne time til konsultasjon, bestille hotellrom og flyreise, finne ut priser, og lignende.

Alt dette får du gratis av meg, og i tillegg holder jeg kontakt etter behandlingen. Jildent Tannklinikk har norsktalende personale og høykvalifiserte tannleger som er HELFO sertifiserte.

Hei, jeg heter Annamaria Csaba. Hva kan jeg hjelpe deg med?

Kontakt: Annamaria Csaba

+36 30 436 1313 Budapest

21 935 358 Norsk kontakt

Epost:  annamaria@jildent.no

Jildent Tannklinikk

Ungarn, Budapest, 1023 Rep­kény gate 14.

Hvordan kan jeg være behjelpelig?

Vårt mål ved Jildent Tannklinikk er at du som pasient skal føle deg komfortabel og trygg, både  før, under og etter behandlingene. Vi vet hvor viktig det er at man kan få hjelp på sitt eget morsmål i et fremmed land. Jeg har studert norsk på universitet i Budapest og tilbrakt 6 uker i Oslo på sommerskolen ved Universitetet i Oslo.

 

Jeg holder kontakt med deg fra planleggingen begynner til du er ferdig med behandlingene slik at du kan være sikker på at du får all informasjon på ditt eget språk. Jeg hjelper pasientene med oversettelse under behandlingen og konsultasjon med tannlegen for å sikre problemfri kommunikasjon. Etter at pasienten er ferdig med behandlingen tar jeg ansvar for korrekt utskrivning av faktura og garantibevis fra tannlegen på norsk, og jeg hjelper deg også med din søknad til HELFO.

 

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med meg hvis du har spørsmål angående behandlingene, reise, overnatting eller andre programmer.

missing variable: remarketing