Menu

Overnatting

 

Vi er stolte over å kunne gjøre deres opphold enda hyggeligere og arrangere hotell eller leilighet med god standard som har kort vei til severdigheter og shopping.

 

På vår nettside vil du finne „Anbefalt Overnatting” i Budapest samt hoteller som ikke ligger langt unna klinikken vår eller sentrum.

 

Be om vårt spesialtilbud fordi prisen kan variere avhengig av sesong, type rom, og om du velger halvpensjon eller helpensjon.

 

Kontakt oss!

Jeg hjelper deg gjerne med å planlegge reisen din trin for trin, fra starten til du er ferdig behandlet.
Ta gjerne kontakt!

Norsk kontakt: 981 22 181

Papillon Hotel

Dette hotellet ligger i vakre Buda i Rózsadomb-​området, kun 10-​minutters spasertur fra Buda slottet. Rózsadomb betyr rosenes ås – det lig­ger i distrikt II av byen og gir deg mange muligheter til å nyte den stille beliggenheten. Utforsk gatene og åsene som omgir dette mer historiske området av Budapest. Noen av de hyggeligste og mest populære stedene i byen, slik som parlamentet, Buda slottet, øyen Margaret og de varme kildene som ikke ligger langt unna hotellet. Budas spennende grotter kan også utforskes. Kryss Donau eller ta en trikk eller buss til Pest​området, der du finner forretninger, restauranter og mange kulturelle attraksjoner. Hotellets egne fasiliteter, hage og panoramautsikt fra takterrassen, vil gjøre oppholdet ditt enda hyggeligere.

1 rom

50 EUR

2 rom

60 EUR

Csaszar Hotel

Csaszar Hotel ligger i Budas sen­trum, Det er ikke lang å gå til Margaret​broen og det er flere restauranter. På hotellet tilbys gratis adgang til sportssenteret Komjádis, svømmehall, værelser med aircondition og gratis WI-FI. Bygningen ble bygd i 1850 årene og var opprinnelig et nonnekloster. Værelsene er behagelige og moderne innredet med detaljer som er igjen fra klosteret. Lukács termal bad ligger ca. 150 m fra Csaszar Hotel hvis man ikke ønsker å dra så langt for litt velvære. Ønsker man derimot å oppleve mer luksus og velvære kan man heller besøke Budapests mest berømte kurbad Gellertbad, tar ca. 15 min med buss. Det er også mulig å få rabatt på en nærliggende restaurant for de som velger Csaszar Hotel. Dette kan da avtales med hotellet og restauranten.

1 rom

50 EUR

2 rom

60 EUR

Promenade City Hotel

 

Promenade City Hotel ligger midt i Budapest sentrum, i gågatenVáci utca like ved Donau. De 45 komfortable og luksuriøst innredede rommene med alle moderne fasiliteter sikrer et sted for de som ønsker å føle den unike atmosfæren av en stadig opptatt promenade.

 

1 rom

65 EUR

2 rom

75 EUR

La Prima Fash­ion Hotel Budapest

 

Tilbyr en perfekt beliggenhet i hjertet av Budapest. Det 4-​stjerners La Prima Fashion Hotel Budapest er et førsteklasses valg med sin stilige interiør og luksuriøst innredede hotellrom, inklud­ert konferansefasiliteter, restaurant og et treningsrom.

 

1 rom

82 EUR

2 rom

92 EUR

Mirage Fashion hotel

 

Det elegante 4-​stjerners Mirage Fash­ion Hotel, tilbyr 37 elegante og komfortable gjesterom og et konferanserom i en eklektisk, sjarmerende villa fra det 1900-tallet. Den klassiske engelske stilen harmonerer med de moderne elementene og møblene. De fleste rommene har utsikt over byparken og Heltenes plass.

 

1 rom

62 EUR

2 rom

72 EUR

Baross City Hotel

 

Dette familievennlige hotellet ligger i sentrum av Budapest, i nærheten av Keleti togstasjonen, en T-banestasjon og flere busslinjer. Hotellet tilbyr rom i en sjarmerende, renovert bygning fra slutten av 1900-tallet. De viktigste turistattraksjonene — slik som Heltenes plass og Széchenyi Termalbadeter innen gangavstand.

 

1 rom

50 EUR

2 rom

60 EUR

Buda Castle Fashion Hotel

 

Det elegante, 4-​stjerners Buda Castle Fashion Hotell ligger på Buda-​siden av Donau elven, i det kongelige distriktet i Budapest, som er en del av UNESCO verdens kulturarv. Hotellet har store rom og luksuriøse leiligheter, med fantastisk interiør og de mest moderne hotellfasilitetene.

 

1 rom

79-99 EUR

2 rom

79-109 EUR

missing variable: remarketing