Menu

Nye tenner, nye opplevelser!

Kombiner tannbehandlingen med en hyggelig ferie i Budapest.

I tillegg til din tannbehandling og utfylling av dokumentasjonene for Helfo refusjon, kan vi også hjelpe deg med å arrangere ditt opphold i Budapest.


Under oppholdet, er vår norsktalende konsulent til stede hele tiden under behandlingen din og er behjelpelig med å arrangere forskjellig program etter ditt behov.

 

Be om et tilbud!

Kontakt oss!

Jeg hjelper deg gjerne med å planlegge reisen din trin for trin, fra starten til du er ferdig behandlet.
Ta gjerne kontakt!

Norsk kontakt: 981 22 181

Hvorfor Budapest?

  • et av Europas mest populære reisemål
  • kjent som ”Europas spa-hovedstad”
  • fargerikt uteliv
  • planlegging av program tilpasset for deg
  • kulturelt sentrum (operahus, teater, muséer)

“ ... Jeg syns lokalet er veldig fint. Det virker rent, ryddig og godt holdt. Alle ansatte var veldig hyggelige og jeg ble tatt godt imot og vare på. Tannlegen var veldig hyggelig og hele tiden opptatt av mitt beste. Arbeidet utført er jeg kjempefornøyd med! At kontakt personen snakker norsk gjør det jo mye lettere og betryggende for oss nordmenn. Så alt i alt er jeg veldig fornøyd med hele turen jeg hadde til Jildent Klinikk :)...” (Andreas Hasvold, Lillehammer)

BLI KJENT MED BUDAPEST

 

Opplev en av Europas mest stemningsfulle storbyer, Budapest. Denne elegante byen er rik på historie, arkitektur og kultur og tilbyr et utall av severdigheter samt et levende uteliv på romantiske restauranter og kaféer, og har dermed fått kallenavnet ”Sentral-Europas Paris”.

 

Budapest er hovedstaden i Ungarn og bestod opprinnelig av to byer, Buda og Pest. Buda-høydene er byens eldste del og består av brosteinsgater, middelalderbygninger og små spesielle butikker og har en nydelig utsikt over Donau og Pest.

 

Pest-siden er mer dynamisk og moderne med Parlamentet, operahuset, markedshallen og shopping-gater. De to bydelene er bundet sammen med 7 vakre broer.

 

Budapest, også kalt ”Europas spa-hovedstad”, har over 100 termalbad med helsebringende og mineralrikt badevann som har forsynt byen i to tusen år.

 

Her finner du også vakre broer og katedraler, og en av verdens eldste t-baner: Millenium Underground Railway / M1 er den eldste linjen i t-banenettet i Budapest og har vært i drift siden 1896. I dag er flere deler av Budapest tatt med på UNESCO’s verdensarvliste.

 

Kultur

 

I Budapest er det også et stort utvalg av alt fra klassisk musikk og ballett til folkemusikk. Gå ikke glipp av det verdensberømte operahuset, som er et av de flotteste i Europa.

 

Klima

 

Ungarn har et kontinentalt klima, med tidlig vår og lang høst, samt veldig varme somre og relativt tørre vintre.

 

Overnatting


Hotell i Budapest kommer i alle prisklasser. Her finner du alt fra rimelige hoteller til luksushoteller. Vår norsktalende konsulent er behjelpelig med tilbud på hoteller som tilsvarer til dine forventninger.

 

Transport

 

Budapest har et godt utbygget nettverk av lokaltrafikk, bl.a fire T-banelinjer, pendlertog, busser og trikker. Enkeltbilletter må kjøpes på forhånd og stemples ombord. Med Budapestkortet reiser du gratis med lokaltransport, og kan kjøpes for 1 eller 3 dager. Kortet gir også gratis entré til museer, og rabatter på ulike evenementer. Budapest-kortet kan kjøpes på turistbyrået, stasjoner, hotell, flyplassen osv. Her finner du informasjon om Budapest kortet: http://budapest-card.com/en/
Vår norsktalende kollega kan hjelpe deg med alle spørsmål i forbindelse med transport.

 

Valuta

 

Forinter: Ft/HUF
Den beste vekslekursen får du i banken, eller hvis du veksler ved reisemålet.

 

 

missing variable: remarketing